Uppsala
076-0280300

FAQ

Krävs någon förkunskap för att gå GO?

Nej, det krävs ingen erfarenhet av evangelisation eller annan förkunskap. Ett villigt hjärta räcker och att du delar visionen som GO står på. Under GO kommer du få all träning och fördjupning du behöver för uppdraget!

Kan man ha jobb vid sidan av GO?

GO sker på 100% så det kommer inte finnas tid eller utrymme för extra jobb eller annat djupare engangemang

Kan man lösa boendet på egen hand under GO?

En stor och viktig del med året på GO är teamet – vi tror därför att bo tillsammans är viktigt för enheten och att GO inte blir allt för splittrad. 

Efter GO - info till ungdomsledare

Efter teamskolan: En viktig förlängd målsättning med GO är att utrusta ungdomar som åker tillbaka till sina lokala sammanhang för att kunna vara en resurs och inspiration i evangelisation. Detta är en process som vi aktivt arbetar med under året på GO. Exempelvis kommer alla som går på skolan ha en mentor i det sammanhang de kommer från som följer processen under året och hjälper personen att landa och hitta sin plats i församlingen när den kommer hem.

MÅLGRUPP

Du  i åldern 18-26 år. GO har 2018/19 fem platser.

DATUM

15 Maj • Sista ansökningsdag

22 Maj • Du får antagningsbesked

25 Maj • Senaste dag att tacka ja till din plats

31 Aug • Terminsstart HT17

15 December • Jullov del 1

Nyårsmontringar

2 Januari • Jullov del 2

8 Januari • Terminsstart VT17

3-9 Juni • Sweden Rock

12 Juni  •  Teamåret avslutas

PLATS

GO utgår från Reachs kontorslokaler i Baptistkyrkan i Uppsala City. 

EKONOMI

2200kr/månad (totalt 9 månader) + en anmälningsavgift på 2000kr. I månadsavgiften ingår boende, böcker och resor inom REACH. Du står själv för matomkostnader under året. Tips: kolla med din församling, familj och vänner om de vill vara med att sponsra ditt teamår. OBS! GO är inte CSN berättigat. 

BOENDE

Alla teamare bor tillsammans i lägenhet/villa under året på GO. Boendet ordnar GO.

GO utgår från ungdomsorganisationen Reach (fd ”Pannkakskyrkans Riksorganisation”). Mer information om Reach hittar du på webbsidan www.reachsverige.se. Kursledare för teamskolan är Samuel & Josefin Lundström. Samuel & Josefin är initiativtagare till Pannkakskyrkan och har sedan uppstarten arbetat med den rörelse som vuxit fram i Sverige. De har stort hjärta för ungdomar och längtar efter att se ungdomsvärlden i Sverige få bli förvandlad av evangeliet. Vid sidan av den praktiska erfarenhet de har från arbetet med Pannkaksyrkan, har båda teologisk utbildning. Josefin har en kandidatexamen från Johannelunds Teologiska Högskola. Samuel har en kandidatexamen från ALT (Akademi för Ledarskap och Teologi). Josefin är mammaledig under ht18.

Vid frågor eller funderingar, ring eller maila oss!

KONTAKT: Tel: 076-0280300 Mail: go@reachsverige.se